Na hlavný obsah

Produkty v porovnávači

Rotoped TechnoGym Excite Bike Advanced LED

Špičkový biomechanický dizajn, nastaviteľná výška sedla, viacúčelové držadlá, realistická poloha pedálov voči sedlu, LED displej. viac


4 344 €

s DPH

Zdielať Strážiť

K nákupu získavate

  • Ak je tovar označený ako "Servis u zákazníka", vybavenie reklamácie sa bude konať priamo u zákazníka v rámci záručnej lehoty, náklady znáša predávajúci. V prípade, že zariadenie nie je možné opraviť na mieste bude nami odvezený do servisného strediska k vybaveniu reklamácie. Po vybavení reklamácie bude opravené zariadenie doručené k zákazníkovi pokiaľ nie je reklamácia vybavená inak o čom bude zákazník informovaný telefonicky alebo e-mailom. Služba "Servis u zákazníka" sa vzťahuje iba na tovar umiestnený na území SR.

  • Montáže strojov sú rozdelené do troch skupín podľa časovej a technickej náročnosti. V prípade objednania montáže sa s Vami automaticky spojí telefonicky jeden z našich kvalifikovaných technikov a po dohode vykoná montáž. Lacnejšie stroje väčšinou zvládnete zmontovať svojpomocne, ale pokiaľ si predsa len neveríte alebo sa tým nechcete zaoberať, môžete si objednať platenú montáž našim odborným technikom.

  • Záruka 2 roky

  • Garantujeme Vám vrátenie peňazí pri tovare zakúpenom cez náš eshop, za poplatok v lehote až do 90 dní, a to bez udania dôvodu.

Odporúčame prikúpiť

Popis

Rotoped Technogym Excite Bike Advanced LED je profesionálny stroj, ktorý dokonale simuluje pohyb na bicykli. Jeho biomechanické prevedenie a ergonomický dizajn ponúkajú rovno tri rôzne tréningové pozície - štandardnú, závodnú a posed na mestskom bicykli. To je možné vďaka špeciálne tvarovaným viacúčelovým držadlám a nastaviteľnej výške sedla. Sedlo má povoľovací mechanizmus priamo na zadnej časti sedla, a preto je možné s ním manipulovať aj v sede. Výšku sedla možno nastaviť veľmi precízne po 12,5 mm stupňoch. Pre maximálny komfort je sedlo vyplnené gélovým materiálom. Rotoped ďalej disponuje širokými pedálmi pre väčšiu stabilitu. Pedále sú jednoducho zaistené zatiahnutím pásky a zaistením pracky. Špičku možno pootočiť o 10° smerom k zemi, čo vám v sede umožní lepšie do nich vsunúť chodidlá.

Rotoped Technogym Excite Bike Advanced LED ponúka vďaka menšej vzdialenosti medzi pedálmi a optimálnej polohe pedálov voči sedlu veľmi realistický zážitok z jazdy. Aby ste sa pri tréningu plne sústredili na svoj výkon, sú v držadlách umiestnené tlačidlá pre rýchlu úpravu záťaže. Do držadiel sú tiež integrované snímače tepovej frekvencie, a to ako po stranách, tak v úchyte priamo pred vami. Pri tréningu preto môžete využiť CPR program (funkcia HRC), pomocou ktorého stroj automaticky nastavuje záťaž tak, aby udržal váš tep vo vopred nastavenej zóne. S rotopedom je tiež možné spárovať hrudný pás. Spoločne s radom ďalších programov a nosnosťou 180 kg ponúka rotoped Technogym Excite Bike Advanced LED kvalitný profesionálny tréning pre každého.

Kľúčové vlastnosti:

  • profesionálny rotoped s  biomechanickým dizajnom
  • nastaviteľná výška sedla (27 polôh)
  • gélová výplň sedla
  • tri možné pozície posedu
  • realistická simulácia jazdy na bicykli
  • optimálna poloha pedálov
  • LED displej zobrazuje: čas, kalórie, vzdialenosť, stupeň záťaže, tep, rýchlosť, grafické znázornenie profilu, otáčky za minútu, watty
  • 23 funkcií: rýchly štart, nastavenie cieľovej hodnoty (čas, vzdialenosť, kalórie), CPR (HRC funkcia), 6 prednastavených programov, 9 používateľských programov, nastaviteľný program, tréningová zóna, program na chudnutie

Technický popis:

hmotnosť záťažového kolesa neuvedená
ovládanie záťaže elektronické
počet stupňov záťaže 25
brzdný systém elektromagnetický
voľnobeh áno
celkový počet programov 23
prednastavené programy áno
používateľské programy áno
HRC program áno
manuálny program áno
snímače tepovej frekvencie áno
držiak na fľašu áno
stojan na tablet nie
transportné kolieska nie
systém vyrovnania nerovností nie
prijímač hrudného pásu áno
hrudný pás súčasťou balenia nie
audio vstup nie
sklápacia konštrukcia X
celkové rozmery stroja v133,8 cm x š60 cm x d118,5 cm
rozmery v sklopenom stave X
maximálna nosnosť 180 kg
maximálna výška používateľa neobmedzená
hmotnosť 61 kg
zdroj napájania 220 V, 230 V
kategória neuvedené
použitie komerčné

 

Parametre produktu

Hrudný pás nie
Ovládanie záťaže Elektronické
Maximálna nosnosť 180 kg
Brzdný systém Elektro-magnetický EMS
Ergometer áno
Počet programov 23
Snímače tepovej frekvencie v rukovätiach áno
Regulácia záťaže (počet stupňov) 25
Systém vyrovnania nerovností podlahy nie
Kolieska pre jednoduchý presun nie
Hmotnosť 61 kg
Zdroj napájania 220V, 230V
Maximálna výška cvičenca bez obmedzenia
Rozmery po zostavení (d/š/v) 119 x 60 x 134
Kategória použitia Komerčné použitie

Alternatívy

Stráženie ceny produktu

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je zaradený v našej ponuke