Na hlavný obsah

Produkty v porovnávači

Posilňovač rúk TechnoGym Excite Top Advanced LED

Viacúčelový kardio trenažér, veľké množstvo tréningových pozícií, nastaviteľná výška a dĺžka držadiel, elektronické ovládanie záťaže. viac


5 070 €

s DPH

Zdielať Strážiť

K nákupu získavate

  • Ak je tovar označený ako "Servis u zákazníka", vybavenie reklamácie sa bude konať priamo u zákazníka v rámci záručnej lehoty, náklady znáša predávajúci. V prípade, že zariadenie nie je možné opraviť na mieste bude nami odvezený do servisného strediska k vybaveniu reklamácie. Po vybavení reklamácie bude opravené zariadenie doručené k zákazníkovi pokiaľ nie je reklamácia vybavená inak o čom bude zákazník informovaný telefonicky alebo e-mailom. Služba "Servis u zákazníka" sa vzťahuje iba na tovar umiestnený na území SR.

  • Montáže strojov sú rozdelené do troch skupín podľa časovej a technickej náročnosti. V prípade objednania montáže sa s Vami automaticky spojí telefonicky jeden z našich kvalifikovaných technikov a po dohode vykoná montáž. Lacnejšie stroje väčšinou zvládnete zmontovať svojpomocne, ale pokiaľ si predsa len neveríte alebo sa tým nechcete zaoberať, môžete si objednať platenú montáž našim odborným technikom.

  • Záruka 2 roky

  • Garantujeme Vám vrátenie peňazí pri tovare zakúpenom cez náš eshop, za poplatok v lehote až do 90 dní, a to bez udania dôvodu.

Odporúčame prikúpiť

Popis

Posilňovač rúk Technogym Excite Top Advanced LED je unikátny kardio stroj pre kondičný tréning a dokonalé posilnenie hornej polovice tela. Tento trenažér ponúka nepreberné množstvo tréningových pozícií v sede aj v stoji (sedlo nie je súčasťou balenia, je nutné ho dokúpiť). Cvičenie na tomto trenažéri tak slúži na precvičenie najmä ramenných, chrbtových, hrudných svalov a svalov paží, ktoré sú stuhnuté a ochabnuté vplyvom nesprávneho držania tela alebo celodennou prácou v kancelárii.

Úchopy trenažéra sú otáčavé ako okolo svojej osi, tak po obvode ochranného kruhu. Máte teda možnosť zaujať rôzne uhly držania s ohľadom na to, na ktorú svalovú skupinu sa chcete momentálne zamerať. Držadlá úchopov je možné teleskopicky vysunúť o niekoľko stupňov v závislosti na tom, ako chcete zapojiť trup. Podľa potreby s nimi tiež môžete manipulovať smerom nahor a nadol. Oba držiaky s úchytkami sú pripevnené k nastaviteľnému ramenu, ktorým možno ľubovoľne pohybovať a umiestniť ho v pozícii najvhodnejšie pre váš plánovaný tréning. Upravenie polohy ramien prebieha pomocou jednoducho nastaviteľnej páčky. To všetko zaručuje úžasnú viacúčelovosť stroja v stoji aj v sede.

Na recumbente Technogym Excite Top Advanced LED možno pracovať jednou rukou alebo oboma, tlačiť pri cvičení dopredu či dozadu, oprieť sa do pohybu po celú dobu otáčok alebo len čiastočne, proste akokoľvek si prispôsobiť tréning svojim potrebám. Záťaž stroja možno nastaviť v rozmedzí 30 úrovní na prehľadnom LED displeji, kde možno tiež voliť z množstva funkcií a programov. Tento profesionálny trenažér vám pomôže spevniť najmä hlboké svalstvo hornej polovice tela (core tréning). Ďalej je vhodný pre kardio cvičenia, pri ktorom nie je potrebné zapájať dolné končatiny, čo môže vyhovovať najmä používateľom, ktorí sa zotavujú po zranení nôh, ale chcú si uchovať svoju kondíciu. Prístroj je tichý, stabilný a dizajnovo estetický, takže sa určite bude vynímať v každej dobre vybavenej posilňovni.


Technický popis:

  • profesionálny kardio trenažér pre hornú polovicu tela
  • záťaž pôsobí v oboch smeroch
  • nastaviteľná výška, dĺžka a uhol úchopov
  • prijímač hrudného pásu (hrudný pás nie je súčasťou balenia)
  • elektronické nastavenie záťaže
  • počet stupňov záťaže: 30
  • LED displej zobrazuje: čas, výkon, kalórie, pulz, vzdialenosť, rýchlosť, stupeň záťaže, grafiku profilu,
  • 25 programov: rýchly štart, nastavenie cieľovej hodnoty (čas, vzdialenosť, kalórie), CPR (HRC funkcia), 6 prednastavených programov, 9 používateľských programov, nastavenie parametra tréningu (konštantná rýchlosť alebo sila), tréningová zóna, program na chudnutie, Cruise Control (výkonnostný program)
  • nosnosť: 180 kg
  • rozmery: d155 x š70,9 x v149,1 cm
  • hmotnosť: 130 kg
  • možnosť dokúpenia ergonomického sedadla Excite Top

 

Parametre produktu

Nosnosť 180 kg
Hmotnosť 130 kg
Maximálna výška cvičenca bez obmedzenia
Ovládanie záťaže Elektronické
Regulácia záťaže (počet stupňov) 30
Snímače tepovej frekvencie v rukovätiach nie
Počet programov 25
Hrudný pás nie
Zdroj napájania 220V, 230V
Rozmery po zostavení (d/š/v) 155 x 70 x 149
Kategória použitia Komerčné použitie

Alternatívy

Stráženie ceny produktu

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je zaradený v našej ponuke