Na hlavný obsah

Produkty v porovnávači

Konopný gél Botanico 100ml na boľavé a unavené svaly

Pre masáž boľavých kĺbov, svalov a šliach, zvláčňuje a osviežuje pokožku, zmierňuje zápalové procesy. viac


7,90 €

s DPH

Zdielať Strážiť

K nákupu získavate

  • Garantujeme Vám vrátenie peňazí pri tovare zakúpenom cez náš eshop, za poplatok v lehote až do 90 dní, a to bez udania dôvodu.

Odporúčame prikúpiť

Popis

Špeciálny gél s výťažkom z konope Botanico je určený pre masáž boľavých kĺbov, svalov a šliach. Obsiahnuté prírodné výťažky z bylín okamžite zvláčňujú a osviežujú pokožku, zmierňujú zápalové procesy a bolesti svalov a pohybového ústrojenstva.

Liečebné účinky cannabis - konope - sú ľudstvu známe už po tisícročia. Tento produkt obsahuje konopný extrakt, ktorý je prírodným výťažkom z konope. Konopný výťažok obsahuje látky čisto prírodného charakteru, ktoré majú silne regeneračnú aktivitu. Bunky čistí, vyživuje, energeticky zásobuje, dokonale upravuje ich hospodárenie s vodou, napomáha odstraňovaniu odumretých buniek a urýchľuje zdravé bunkové delenie. Konope vzhľadom k svojim stimulačným schopnostiam, antibakteriálnym vlastnostiam a regeneračnej sile je nenahraditeľný najmä pri prevencii proti kožným chorobám a v prípade poškodenia dokáže podporiť ich prirodzenú regeneráciu. Prirodzené protizápalové a antimikrobiálne účinky kombinované s výživnými prvkami podporujú rast buniek a tým aj následnú prirodzenú regeneráciu. Všetky tieto jedinečné vlastnosti priamo predurčujú konope k starostlivosti a liečbe pokožky človeka a majú významné miesto v modernej medicíne a kozmetike, kde sa veľmi úspešne používajú pri liečbe lupienky, atopických ekzémov, rôznych kožných infekcií, ale aj k výraznej regenerácii, výžive, hydratácii či ku každodennej starostlivosti o pokožku. Pre svoje jedinečné zloženie sa z konopných extraktov pripravujú preparáty aj pre citlivú pokožku detí od dojčenského veku.


Technický popis:

  • pre masáž boľavých kĺbov, svalov a šliach
  • zvláčňuje a osviežuje pokožku
  • zmierňuje zápalové procesy
  • s extraktom konope - látky čisto prírodného charakteru
  • objem: 100 ml

 
Stráženie dostupnosti produktu

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je zaradený v našej ponuke