Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Guzzanti GZ 130A popcornovač Guzzanti GZ 130A popcornovač
Popkornovač Guzzanti GZ 130A vás ihneď na prvý pohľad zaujme svojim elegantným retro štýlom z 50. rokov minulého storočia. Vďaka nemu si svojpomocne vyrobíte v priebehu pár okamihov čerstvý, voňavý domáci popcorn z 50 g kukurice. Na prípravu popcornu s týmto popkornovačom nepotrebujete olej - kukuričné ​​zrná sa pražia len horúcim vzduchom.Tento produkt je vhodný najmä pre tých, ktorí preferujú zdravšiu variantu popcornu - bez použitia oleja a bez ďalších zmesí na dochucovanie. V prípade, že chcete pripravovať ochutený popcorn (slané príchute, soľ), odporúčame skôr zakúpiť pukancovač, kde sa kukurica praží na oleji. Samozrejme je možné si pripraviť aj ochutený popcorn (slané príchute, soľ) s pomocou tohto prístroja, ale upražený popcorn je potrebné pred zmiešaním s ochucovacou zmesou ľahko "omastiť", aby na ňom zmes alebo soľ dobre držala.Príprava popcornu s týmto popkornovačom je naozaj veľmi jednoduchá. Na prípravu slaného popcornu použite kukuricu butterfly. Pre dávkovanie správneho množstva kukurice využite odmerku, ktorá je súčasťou balenia (kukuricu dávkujte podľa rysky, ktorá je vo vnútri odmerky vyznačená). Podľa návodu zložte prístroj, nasypte do neho kukuricu a nasaďte horný kryt prístroja. Pripravte si misku, ktorú položte k čelnej strane prístroja. Popkornovač zapnite - v priebehu necelých dvoch minút je kukurica vypukaná. Teraz už stačí upražený popcorn dochutiť tak, ako ho máte radi. Pretože je kukurica upražená horúcim vzduchom, chýba jej potrebná "mastnota" a koreniaca zmes alebo soľ na nej nebudú držať. Preto je dôležité hotový popcorn pred zmiešaním s koreniacou zmesou "omastiť". Najprv vypukaný popcorn zmiešajte s trochou oleja alebo rozpusteného masla a zľahka osoľte. A až potom do popcornu podľa vašej chuti primiešajte potrebné množstvo koreniacej zmesi (odporúčané dávkovanie 10 g koreniacej zmesi na 100 g kukurice) - vďaka oleju sa zmes dobre spojí s popcornom. Koreniacu zmes ani tuk nikdy nedávajte do prístroja, ale iba na upraženú kukuricu mimo prístroja.Náš tipPre dosiahnutie čo najlepšieho výsledku pri výrobe popcornu odporúčame použiť nami odskúšaný olej v spreji.
4,5 9
36

Guzzanti GZ 130A popcornovač

Zľava -3%
Guzzanti GZ 130A popcornovač

Guzzanti GZ 130A popcornovač

9 hodnotení
Pôvodne 36,99 € | Zľava: 1,00 € 35,99 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 35,99 €
Dostupnosť: Na objednávku
Nákupom získate 69 Pohodáčikov

Popis



Popkornovač Guzzanti GZ 130A vás ihneď na prvý pohľad zaujme svojim elegantným retro štýlom z 50. rokov minulého storočia. Vďaka nemu si svojpomocne vyrobíte v priebehu pár okamihov čerstvý, voňavý domáci popcorn z 50 g kukurice. Na prípravu popcornu s týmto popkornovačom nepotrebujete olej - kukuričné ​​zrná sa pražia len horúcim vzduchom.
 
Tento produkt je vhodný najmä pre tých, ktorí preferujú zdravšiu variantu popcornu - bez použitia oleja a bez ďalších zmesí na dochucovanie. V prípade, že chcete pripravovať ochutený popcorn (slané príchute, soľ), odporúčame skôr zakúpiť pukancovač, kde sa kukurica praží na oleji. Samozrejme je možné si pripraviť aj ochutený popcorn (slané príchute, soľ) s pomocou tohto prístroja, ale upražený popcorn je potrebné pred zmiešaním s ochucovacou zmesou ľahko "omastiť", aby na ňom zmes alebo soľ dobre držala.
 
Príprava popcornu s týmto popkornovačom je naozaj veľmi jednoduchá. Na prípravu slaného popcornu použite kukuricu butterfly. Pre dávkovanie správneho množstva kukurice využite odmerku, ktorá je súčasťou balenia (kukuricu dávkujte podľa rysky, ktorá je vo vnútri odmerky vyznačená). Podľa návodu zložte prístroj, nasypte do neho kukuricu a nasaďte horný kryt prístroja. Pripravte si misku, ktorú položte k čelnej strane prístroja. Popkornovač zapnite - v priebehu necelých dvoch minút je kukurica vypukaná. Teraz už stačí upražený popcorn dochutiť tak, ako ho máte radi. Pretože je kukurica upražená horúcim vzduchom, chýba jej potrebná "mastnota" a koreniaca zmes alebo soľ na nej nebudú držať. Preto je dôležité hotový popcorn pred zmiešaním s koreniacou zmesou "omastiť". Najprv vypukaný popcorn zmiešajte s trochou oleja alebo rozpusteného masla a zľahka osoľte. A až potom do popcornu podľa vašej chuti primiešajte potrebné množstvo koreniacej zmesi (odporúčané dávkovanie 10 g koreniacej zmesi na 100 g kukurice) - vďaka oleju sa zmes dobre spojí s popcornom. Koreniacu zmes ani tuk nikdy nedávajte do prístroja, ale iba na upraženú kukuricu mimo prístroja.
 
Náš tip
Pre dosiahnutie čo najlepšieho výsledku pri výrobe popcornu odporúčame použiť nami odskúšaný olej v spreji.
 

Parametre a špecifikácia

Farba: červená
Hĺbka (cm): 15 cm
Hmotnosť: 0,8 kg
Materiál: nerez + plast
Príkon: 1200 W
Šírka (cm): 19 cm
Výška (cm): 28 cm

Katalógové číslo:

 119419
Zdieľať
guzzanti

Hodnotenie

4,5 (9 hodnotení)
100 % zákazníkov odporúča
1 recenzia

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť