MENU

Alavis Single MAX pre psov 600g

Prípravok proti zápalom a bolesti, na posilnenie väzov a šliach, na regeneráciu a uvoľnenie svalov. Ultračistá forma MSM v kombinácii s vitamínom C.

EAN: 6216294019633 ID: 17099

Cena: €28,36
Dostupnosť: Skladom (viac než 20ks)
zajtra u vás

Platí iba u prepravnej spoločnosti Geis a pri platbe v hotovosti alebo PayU

Dátum expirácie: 31.5.2025
+ - ks

Nákupom tohoto produktu získate 60 bonusových bodov


Popis

ALAVIS™ SINGLE MAXIK je veterinárny prípravok pre psov, ktorý obsahuje prírodnú látku MSM - metylsulfonylmetán, čo je organicky viazaná síra.

ALAVIS™ SINGLE MAXIC je účinný proti bolesti a zápalu, na uvoľnenie a regeneráciu svalov, na posilnenie väzov a šliach, na zníženie opuchov, na rozšírenie ciev a má pozitívny vplyv na srsť a kožu.

ALAVIS™ SINGLE MAX obsahuje ultračistú formu MSM v kombinácii s vitamínom C.

ALAVIS™ SINGLE MAX má analgetické, protizápalové, vazodilatačné a antiedematózne účinky. Používa sa ako doplnok pri liečbe degeneratívnych a zápalových ochorení pohybového aparátu (artróza, artritída).

ALAVIS™ SINGLE MAXIK tiež prispieva k odbúravaniu poškodeného kĺbového tkaniva vďaka svojim antioxidačným a detoxikačným účinkom. Môže sa tiež úspešne používať ako doplnok v alergiológii na zmiernenie alergických prejavov alebo v dermatológii na zlepšenie kvality vlasov, kože a kožných derivátov.

Používajte prípravok: pri zápaloch a bolestiach kĺbov, väzov, šliach a svalov na zníženie náchylnosti na ochorenia kĺbov (napr. luxácia pately, dysplázia lakťa alebo bedrového kĺbu) na zlepšenie kvality srsti na regeneráciu a uvoľnenie svalov na posilnenie väzov a šliach

  • Spôsob použitia:Prášok sa podáva denne podľa odporúčaného dávkovania priamo do úst, zmiešaný s kúskom krmiva alebo nasypaný na krmivo alebo na granule.
  • Trvanie používania: nie je časovo obmedzené. Pri dlhodobom podávaní neboli zaznamenané žiadne závažné vedľajšie účinky.
  • Skladovanie: Skladujte uzavreté na suchom mieste pri teplote do 30 °C. Uchovávajte vo vzduchotesnej nádobe pri teplote 30 °C. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Túto dávku podávajte dvakrát denne počas prvých 14 dní, potom pokračujte v odporúčanej dávke raz denne, dlhodobo pri chronických problémoch.

  • Obsah účinných látok v 1 balení 600 g: Dimethylsulfonum (methylsulfonylmethan - MSM v koncentrácii 99,97 % 597 g, vitamín C 3 g.
  • Obsah: 600 g

***Objednávky vytvorené do 14 hodiny doručujeme nasledujúci pracovný deň***